maig 19 2017

Festes de Primavera, intercultural, gastronòmica i amb swing al Poblenou

Com cada any durant les Festes de Primavera del Poblenou, va tenir lloc la festa intercultural que organitza Apropem-nos, a la plaça de Can Saladrigas.

El dissabte es van iniciar les activitats de les Festes de Primavera, i fins a les 2 del migdia haurà una matinal de swing organitzada per la Gent del Plata, i Swingmaniacs, que acabarà amb una paellada popular, a la plaça Mercé Sala (+info)
La festa intercultural de la tarda, que organitza Apropem-nos dintre de la coordinadora d’Entitats del  Poblenou- va tenir lloc el dissabte a partir de 18,30 h., a la palça, al costat de Can Saladrigas .
Una trobada lúdica  intercultural amb intercanvi gastronòmic (cada entitat porta un plat cuinat o unes postres), que s’inicia amb un taller pel més petits. Després del  sopar col·lectiu va començar el ballant amb el  grup de música Echa Paká, amb ritme caribeny.
Aquest fi de festa ho va organitzarApropem-nos, i l’associació de Ball Alocubano.

D’altra banda, el divendres 19,  tambè va tenir lloc un sopar a la Plaça Bernat Calbó. Des de l’Agrupament Escolta Rakxa i La Xemeneia van organitzar aquest sopar popular; Amb les mítiques hamburgueses (amb opció vegana), amb patates i fins i tot postre. Tot seguit es va desenvolupar  ball amb punxadisquers poblenovíns. [ Mireu +info sobre les Festes de Primavera]

Share

Alibi3col Themocracy