maig 30 2017

Un muntatge a la Beckett invoca els fantasmes de la cooperativa Pau i Justícia

‘Fantasmes’ és un recorregut teatral pels diferents espais de l’antiga cooperativa obrera del Poblenou, que es tornarà a representar al mes de setembre.


La Sala Beckett no vol oblidar el passat de l’edifici on s’ubica des del mes de setembre, i per això ha hagut una presentació i estrena previa el pasat dimarts. ‘Fantasmes. Històries de Pau i Justícia’, proposa un itinerari per l’interior de la nau. En cada espai s’escenifica una peça breu inspirada en històries de veïns i antics usuaris de la cooperativa obrera.[+info a Betevé Sant Martí]

‘Fantasmes. Històries de Pau i Justícia’ és un homenatge de la Beckett a la Cooperativa obrera Pau i Justícia. Neix del laboratori de creació Peripècies, coordinat per Sergi Belbel, en el qual participen 22 actors i joves dramaturgs. Es van reunir amb 55 antics cooperativistes i a partir de les anècdotes que els van explicar, van escriure les 15 peces breus (de tres a 11 minuts) que conformen l’espectacle.

Podeu consultar al article sobre “Les Dones a les Cooperatives del Poblenou” a santmartiambveudedona.cat , i mirar el reportatgè emès per BTVSant Martí. El documental jo va realitzar al 2015 l’Associació Món Comunicació, l’AMC, que edita aquesta revista.

Share

Alibi3col Themocracy