ag. 01 2017

El feminisme no està de moda entre algunes dones populars

Als últims mesos s’han multiplicat declaracions d’algunes dones populars i famoses al món del cinema, la música o la tv

A l’article de Maria Castejón a Pikara Magazine, aixi ho explica: “Dones mediàtiques es desvinculen del feminisme, probablement una de les teories de pensament més desconegudes, per aixó en aquest article reflexionem sobre el rebuig que provoquen els feminismes en les dones famoses, i aprofito per fer una mica d’autocrítica sobre com estem transmetent les feministes els nostres missatges. Perquè és més ric reflexionar que dir que Beu o Paula Echevarría són babaus o ignorants (…)S’ha muntat certa revolada després de les declaracions de la cantant Bebe n la revista Woman, en les quals afirmava que ella no era feminista, mai ho havia estat i mai ho seria. Les seves paraules van fer que un bon grup de feministes, indignades i decebudes, reneguessin de la seva carrera discogràfica i es lamentessin per totes les vegades que s’havien emocionat ballant ‘Ella’. En l’entrevista, Beu parlava també de la la bretxa salarial i de tot el que encara queda per aconseguir en el camí cap a la igualtat entre homes i dones. A Paula Echevarría li va caure la del polp per situar-se en el ja clàssic “jo ni masclista, ni feminista, jo persona”. Katy Perry, Taylor Swift, Lady Gaga, Juliette Binoche, Demi Moore o Maribel Verdú també s’han manifestat en termes similars (…)[ Segueix llegint l’article: El feminismo está de moda, pero no a todas les mola]

Share

Alibi3col Themocracy