nov. 27 2017

El III Premi Jove de Còmic Sant Martí es lliurarà el dimecres 29 de novembre

Aquest dimecres 29 de novembre es celebra el lliurament del Premi jove de Còmic 2017, a l’Auditori de Sant Martí.
Ja podeu participar a la votació popular
.(*)

 

Aquest acte de lliurament dels premis serà a les 18 hores, i significa la cloenda de tota la campanya contra la violència masclista que el nostre Districte celebra per tercer any consecutiu, amb la participació de la Regidoria de Feminismes i LGTBI. Aquest premi dirigit a joves de menys de 25 anys, s’otorga en la seva tercera edició, s’han presentat 86 treballs.  Ho organitza el  Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona, en col·laboració amb el Consell de les Dones del Districte, l’Associació Trama Serveis Culturals, l’Escola Joso Centre de còmic i arts audiovisuals, i Norma Editorial.[Podeu mirar els treballs presentats i votar aquí]

Aquest Premi, té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència

(*) Plaça Angeleta Ferrer,1. 

En aquesta campanya s’han realitzat Tallers per a joves i alumnes del nostres  instituts i centres de lleure, i han participat els següents instituts del Districte:
Moisès Broggi;  Front Maritim; Joan d’Austria: Salvador Espriu; Salvador Seguí; Rambla Prim ; Barri Besos; Icaria.

També han participat Ludoteques i centres de Lleure  del Districte. Maria Gracia Pont , i associacions com Apropem-nos Poblenou

S’han presentat 86 obres en total , e ntre les dues categories el que significa un èxit de participació molt alt la qual cosa permet augmentar el nivell i la qualitat de tolts els treballs  que busquen sobretot ser un crit contra la violència masclista .L’Acte de lliurament .

L’acte de lliurament  que te un sentit coral ja que vol representar l’esforç i la feina de tots i totes envers la xacra de la violència masclista . Esta liderat pel Consell de Dones del Districte de Sant Martí qui ha estat en tot moment darrera del projecte .A l’escenari hi podrem veure els finalistes, mencionats, guanyadors….el jurat
[+info a rsaiz@bcn.cat o trucar al telèfon 610222893

 

 

Share

Alibi3col Themocracy