oct. 10 2017

El III Premi Jove de Còmic Sant Martí ja està en marxa

Torna el Premi  Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció de la violència masclista en la seva tercera edició, dirigit a joves de menys de 25 anys. Participeu!

Aquest premi ho organitza el  Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona, en col·laboració amb el Consell de les Dones del Districte, l’Associació Trama Serveis Culturals, l’Escola Joso Centre de còmic i arts audiovisuals, i Norma Editorial. Consulteu les bases.

Aquest Premi, té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència

Els treballs es podran entrar per registre municipal fins al dia 3 de novembre.

Per a qualsevol dubte o consulta sobre el Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i eradicació de la violència masclista, podeu escriure al correu electrònic rsaiz@bcn.cat o trucar al telèfon 610222893
[+info a dones]

 

Share

Alibi3col Themocracy