abr. 12 2018

A Sant Martí haurà un Sant Jordi ple d’activitats

Sant Jordi s’omplirà de flors i llibres als deu barris del districte.

Entorn la diada s’han organitzat un gran ventalls d’actes, a diversos llocs de Sant Martí,  per a totes les edats i gustos. Aquest cap de setmana s’inicien la major part de les activitats entorn la diada de Sant Jordi del proper dilluns 23 d’abril. Des dels deu barris del districte de Sant Martí s’han preparat activitats molt variades per gaudir d’una festivitat molt estimada a la ciutat.

Per anar fent boca, dissabte 21 al matí a Biblioteca el Clot-Josep Benet es fa el concurs de literatura exprés 90 minuts de Glòries, i tant dissabte com diumenge torna la Fira Medieval a la Rambla Guipúscoa en la què s’hi podrà conèixer l’heroi de la llegenda de Sant Jordi.

Si bé, el dia gran és el 23 d’abril. Com és tradició, se celebra durant tota la jornada la Rambla del Drac, a la rambla del Poblenou, amb activitats escolars, conta-contes i un concert final.

La programació es completa aquest dia amb diversos actes de lliurament de premis dels jocs florals, recitals de poemes i concerts. Consulta la programació amb detall a continuació o a través del tríptic que trobareu en pdf:

Share

Alibi3col Themocracy