maig 21 2018

Gran èxit d’ “El Barroc al Rock”, amb dansa i música de Cambra

Espectacle d’alt nivell presentat pel Petit Ballet de Barcelona a l’Auditori de Sant Martí

“Del Barroc al Rock” ha fet  la seva estrena a l’Auditori de sant Martí. El Petit Ballet de Barcelona, sota la direcció d’Isa Moren, i la Camerata Metropolitana de Barcelona (CMB), de la mà del seu director Roberto Laborda,es van aliar en aquest projecte que combina la interpretació musical i la dansa per a fer un recorregut que ens portarà des del Barroc fins a les músiques més contemporànies, passant per compositors, com Lully, Vivaldi, Mozart, Albéniz, Malher, Elvis Presley, Queen, Muse… L’objectiu d’aquest concert era apropar i involucrar al públic en un espectacle viu i participatiu.

La CMB neix a Barcelona l’any 2014 i està formada per músics professionals de diversos països que cerquen apropar al públic els períodes musicals que abasten des del Barroc fins als nostres dies. La Camerata està formada per dos violins, una viola, un violoncel, un contrabaix i un clavicèmbal.

El Petit Ballet de Barcelona va ser fundat per la mestra de dansa Isa Moren l’any 1974. Des dels seus inicis, es va formar com a associació cultural i obra social per al foment de la dansa clàssica, tradicional i contemporània, tot col·laborant amb diferents institucions públiques amb l’objectiu de fomentar la música i la dansa, considerant-les  elements essencials de la nostra cultura.

(*) L’espectacle es va veure el diumenge 20 a l’Auditori de Sant Martí amb totes les localitats ocupades,

Share

Alibi3col Themocracy