set. 22 2017

Des del 5 al 8 d’octubre Festival Rueda al Poblenou

Aquest cap de setmana podreu gaudir de Rueda, el primer Festival Internacional de cinema ciclista, al Poblenou. Al Centre Moral, a Transfolab i a la Superilla i altres llocs.   

Aquest esdeveniment, ve farcit d’activitats culturals, té com objectiu principal incentivar l’ús de la bicicleta per tal de convertir la ciutat en un espai més sostenible per tothom. Rueda s’organitza durant quatre dies, des del  dijous 5 al diumenge 8 d’octubre, una àmplia programació de projeccions de pel·lícules al Centre Moral i Cultural del Poblenou sobre temàtiques molt diverses, com també una mostra dels agents locals de la bicicleta de Barcelona amb xerrades, talles i competicions esportives.

Les activitats tindran lloc a diverses localitats de la superilla del Poblenou (Cruïlla entre Roc Boronat i Sancho de Àvila), el Centre Moral i Cultural del Poblenou (C. de Pujades, 176) l’Institut Maria Espinalt (C. de la Llacuna, 87) o a l’espai de Transfolab (Ciutat de Granada, 71) [+info]

Cal destacar Exposició dedicada a les fotografies de Gema Polanco, artista valenciana que centra la seva feina en la ‘imposició de normes i la seva autoregulació’ utilitzant el detall de les relacions personals més pròximes per construir un discurs amb una important càrrega social.

Tambè hauran concerts i activitatsdiverse. Aprofitant la nova ubicació del festival a la Superilla, hem programat varis concerts d’estils diferents. Rock, dub, folk… música per tot el món per seguir gaudint d’aquest petit oasis sense cotxes però amb rodes.. ¡Vine amb la teva bici! Al acabar hauran passeigs  sota la lluna [+info

Share

Alibi3col Themocracy