nov. 12 2017

El diumenge a Can Ricart, mercat i swing

Aquest diumenge 12 de novembre  “El Traster de Can Ricart” es va omplir de molta gent. Tothom va poder van gaudir de swing i del mercat d’artesania i venda de segona má.

El Traster de Can Ricart és una  Fira  de paradetes, d’economia social i solidària, que organitza la Taula Pere IV, des dels primers mesos del 2017. I en Aquesta ocasió va ser molt especial, perque a més de ballar swing durant més de dues hores, va tenir lloc  una classe oberta molt complerta, en la que moltes parelles que mai havien ballar es van sumar a van aprendre els primers pasos de ball.

El mercat és divers, i  compta  amb la participació de moltes associacions i particulars, entre les que destaquem la cooperativa ALENCOP que recull trastos vells a domicili, així com algunes paradetes per què el més petits es pugessin entretenir i dibuixar. A més de molta artesania i articles de segona má. Participen  associacions de  joves i de dones artesanes que mostren els seus productes habitualment al “Traster”, mercat mensual a Can Ricart.
A les 3 del migdia es va acabar la fira d’aquest diumenge.

Aquesta convocàtoria ha estat organitzada per l’associació de la Taula Eix Pere IV y per Swingmaniacs.
[ Per a +info escriure mail a Taula Eix Pere IV]

Share

Alibi3col Themocracy