juny 12 2017

Festa per recuperar la Meridiana pel Barri

El dissabte 17 de juny pel matí es tallarà  la Meridiana i us conviden  a participar de la recuperació d’aquest espai públic, ni que sigui per unes hores!!!

Des de fa un temps, associacions de veïns i veïnes i entitats dels barris afectats, així com entitats de ciutat preocupades per la contaminació de l’aire i la mobilitat sostenible hem creat Som Meridiana, una plataforma nascuda amb la voluntat de fer una reforma de la Meridiana seriosa, global i on es redueixi el número de cotxes que utilitzen la Meridiana per tal que la contaminació atmosfèrica també disminueixi i les persones que utilitzin modes de transport de la mobilitat sostenible recuperin l’espai de la ciutat que els pertoca.

En l’enllaç de baix, podeu trobar els documents que hem elaborat fins al moment i que vam lliurar als mitjans el dia 25 de maig de 2017 a una roda de premsa on vam anunciar la signatura de TOTS els partits polítics d’un Compromís per la reforma de la Meridiana i la festa que celebrarem el 17 de juny: Mireu tots el documents de la campanya. Consulteu el Manifest de Som Meridiana, que va promoure l’Associació de Veïns i Veïnes del Clot – Campd de l’Arpa.

Share

Alibi3col Themocracy