gen. 30 2018

L’associació In Via atén a 24 nenes i dones agredides en una casa d’acolliment

In Via, associació, que hi es al carrer Amistat del poblenou,  treballa amb col·lectius vulnerables, i des de fa molts anys mantè una casa d’acolliment de dones joves maltractades o abusades. 

Aquesta casa ha sigut motiu d’un article de Rosa Maria Bosch, a  la Vanguardia,  perquè una de les dones acollides,  Nisrine va relatar  el seu patiment durant quatre anys d’abusos i tancament quan vivia amb la seva mare, per part del seu padrastre.  Una noia marroquina que , com a tantes altres menors, va sofrir violència en el seu entorn familiar.
“Una casa en algun lloc de Barcelona que no pot revelar-se acull a 24 nenes i dones que han estat víctimes de la violència més brutal. Unes van caure en mans de traficants d’éssers humans; unes altres, forçades a matrimonis concertats; altres copejades, violades… Nisrine, nom fictici, narra el calvari que va viure dels 13 fins als 17 anys, abusada pel seu padrastre i el germà d’est, sense aconseguir que la seva mare la tragués de l’infern. L’associació In via ha acompanyat a aquesta jove, a punt de complir els 23 anys, des que va sortir del seu tancament i fins al moment. [+Seguir llegint a La Vanguardia]

Mireu la info d’Invia Pisos d’autonomia, que porta Irene Andrès, amb  noies tutelades.  Tothom pot colaborar en en mantneiment d’aquestes llars per a persones vulnerables.

Share

Alibi3col Themocracy