juny 02 2017

Mares que no entenen les noves tecnologies

Les companyes de GatWoman, que tenen la seva seu al Poblenou, han publicat un post sobre les dificultats de les dones grans d’accedir a les tecnologies, que val la pena llegir.

Amb molt sentit de l’humor parlen de com les mares  solen acudir als seus fills i filles joves per a demanar ajuda sobre els seus aparells electrònics, i les xifres manen: “Les dones grans és el col·lectiu més allunyat de l’ús de les TICS”, però també cal reconèixer que als últims anys i gràcies als telèfons móvils, moltes s’han convertit en expertes. Aixó també és un fet demostrable. A l’article de Carme Jané, reproduixen un divertit vídeo d’un Imitador de Queen, amb una lletra molt adient sobre el tema. 

Així comença l’article: “Mares majors i tecnologia semblen ser un binomi condemnat a no entendre’s. ‘Què has fet amb el mòbil’, ‘no he tocat la tele i se m’han esborrat els canals’, o ‘filla, et pots mirar això’ són frases habituals que tota filla o fill ha hagut de sentir una o una altra vegada davant les dificultats de les persones majors davant aparells que no entenen (…)” [Continúa a GatWoman]

Share

Alibi3col Themocracy