març 16 2015

Mon Comunicació col·labora en la propera edició de TEDxBarcelona Women

“Ja és hora de aconseguir l’equilibri¡”, serà el titol de la Jornada Internacional organitzada per TEDxBarcelona Women, el 10 de juny, a la Aliança del Poble Nou. Ja us podeu apuntar!

Per què tal com comenta una de les ponents (Chimamanda Ngozie Adichie): “És temps d’invertir en les dones que porten 85% de les decisions de compra i que munten negocis en tots els països del món. És temps de canviar la representació de les dones en els mitjans de comunicació. És temps d’involucrar els homes en la construcció d’una societat més equilibrada”

L’Associació Món Comunicació és un dels “media partners” o entitat col·laboradora, en la difusió de la propera edició del TEDx Barcelona Women que, amb el títol de It’s time to shift the balance! (ja és hora d’aconseguir l’equilibri!) tindrà lloc el proper 10 de juny a l ’Aliança del Poblenou.

TEDxBarcelonaWomen_square_logoQué és TEDxWomen?
TEDxWomen és una conferència d’un día sobre el poder de la creació i el canvi que tenen totes les dones amb independència de la seva edat. Al TEDx exploraremos ideas brillantes que cambiarán nuestra forma de pensar, vivir y trabajar

La seva programació de ponències, tallers, debats i actuacions vol portar a la reflexió i a l’acció dels i les participants sobre diversos temes per tal de millorar la situació de les dones i assolir una societat més igualitària. Al TEDx Barcelona Women s’exposaran histories de vida i idees brillants que canviaran la nostra manera de pensar, viure i treballar per la igualtat.

Aquesta és la tercera edició del TEDx Women a Barcelona. Enguany els tres eixos temàtics seran: Invertir en dones, Dones i mitjans i Com involucrar els homes en la igualtat de gènere.

Podeu participar a través de facebook: https://www.facebook.com/events/868012353256012/

Share

Alibi3col Themocracy