gen. 31 2018

Presentació programa Welcome al Centre Cívic sant Martí, dijous 1 de febrer.

El programa “Welcome” ho porta endavant AREP, en col·laboració amb l’Associació de Veïns de Sant Martí de Provençals i el moviment Convivim de l’Associació Uruguayo Catalana Los Botijas. (*) 

Aquest nou projecte que s’ha iniicat a Sant Martí està dirigit a les persones nouvingudes al Districte de Sant Martí de Provençals i es va presentar oficialment  l’1 de febrer, a les 1o, al C.Cívic sant Martí.  I per la tarda a les 6, va tenir una presentación oberta al districte. Va haber molta assistència n la presentació a la seu de l’AA.VV., i es va explicae la manera de participar

* La primera sessió està  dirigida a autoritats, professionale¡s i  Entitats.
* la 2ª sessió  es dirigeix al  públic en General, Participants del Programa, Entitats. veïns i veïnes.

El nou programa “Welcome” té com a objectiu fomentar el benestar emocional imillorar la qualitat de vida de persones nouvingudes que es troben en situació de risc d’exclusió. Oferirà un acompanyament personalitzat, impulsat per les pròpies persones immigrades i un equip multidisciplinar especialitzat en la salut mental. Conten amb vosaltres per tal de donar suport i visibilitat al nou projecte al seu Districte.

L’Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental (Arep) és una entitat sense ànim de lucre, dedicada a millorar la qualitat de vida de persones amb problemes de salut mental i les seves famílies. Porta 39 anys sensibilitzant, fomentant i millorant la salut mental a la ciutat de Barcelona i cada any atén a més de 1.000 persones amb diverses històries i circumstàncies personals relacionades amb la salut mental.

El programa “Welcome” es porta a terme conjuntament amb l’Associació de Veïns de Sant Martí de Provençals, entitat que treballa per la màxima inclusió i cohesió del barri i l’Asociación Uruguayo Catalana “Los Botijas” que crea espais de trobada i
convivència, intercanvi intercultural e iniciatives amb la societat d´ acogida .

[info a Assoc. Veïns i Veïnes sant Martí de Provençals.]
(*) 1 de Febrer a les 10 h. al Centre Cívic Sant Martí a Carrer de la Selva de Mar 215 a Barcelona.

“El problema no és la immigració, és l’educació, ser diferent no és ser inferior.”

Share

Alibi3col Themocracy