abr. 15 2016

Recorregut del Bus de la Memòria des de Sant Martí a les Corts, el 14 d’abril

El dijous 14 d’abril,  per a conmmemorar el 85è Aniversari de la Proclamació de la Segona República es va fer  un Homenatge a Maria Salvo, i  un recorregut des de Sant Martí  a les Corts, on va estar la presó de Dones. 

01a14abril_preso

Grup promotor del Futur Monument Presó de Dones de Les Corts va organitzar el passat 14 d’Abril de 2016, dia de commemoració del 85è Aniversari de la proclamació de la Segona República, un Homenatge a l’expresa política Maria Salvo Iborra. L’activitat va començar amb un trajecte per la ciutat en el “Bus Memòria”, recollint a dones implicades en la recuperació de la memòria de Sant Martí i Nou Barris.

Un cop a les Corts, es va iniciar un recorregut per les diferents senyals que identifiquen la desapareguda Presó de dones (1936/1939-1955) amb parlaments de representants de la societat civil. Després de l’homenatge a l’expresa política i suprevivient d’aquesta presó, Maria Salvo Iborra, el “Bus Memòria” va rependre el seu trajecte fins la plaça Sant Jaume, lloc institucional de commemoració de la Segona República a Barcelona aquest any 2016. Podeu trobar [+info i reportatge fotogràfic a la Web]
14 Abril 2016 - Twitter Post_4
[+info anterior  al Blog de Món Comunicació]

Share

Alibi3col Themocracy