juny 18 2017

Swing Solidari d’Arrels a la Farinera del Clot

La nit solidària de Swing a la Farinera va ser un èxit per Arrels, perquè van pasar unes 160 persones que van aportar 5 euros a la campanya: “#Ningu dormint al carrer”.

La vetllada benèfica de Swing amb música del divedres  16 de juny  amb  música en directe de  Maniacs Band va ser tot un èxit de públic i de recollida de diners. Organitzada per Swing Maniacs Poblenou  i pel Centre Cultural la Farinera del Clot. Els beneficis recaptats de l’entrada, que només costaba 5 euros anaven  destinats als projectes d’Arrels Fundació. El objetiu d’aquesta entitat és aconsseguir ue cap persona tingui que dormir al carrer. I des de 1987 ha acompanyat a més de 9500 persones sense sotre a sortir del carrer

A partir de les 21 hores, amb una programació combinada de música en directe i Dj’s, es va omplir la sala de la tercera planta de La Farinera amb més de 100 persones ballant, i amb exhibicions de professorat, alumnsat i un grup de les més joves. Un espectacle col·lectiu del que tambè van gaudir les persones assistents que no miraven,.

També podeu consultar altres mogudes de Swing Maniacs per aquest mes.
Recomanem les classes gratuites de prova dels propers dimecres 14 i 19.  ales 21 hores.

 

Share

Alibi3col Themocracy