nov. 25 2017

Taller de “Bocadillos Feministas” al Piramidón el divendres 24

LaDesubicada, i dintre dels actes del 3er Premi de Còmic Jove 2017 contra la Violència de Gènere, van realitzar el divendres 24 al  Piramidón,  un taller de “Bocadillos Feministas”, molt participatiu i didàctic.

La comissió del Premi  de Còmic 2017 va presentar el programa del premi en una reunió general. LaDesubicada, associació cultural de dones del Besòs, va ser l’encarregada d’aquest taller, així com de l’organització  de l’acte de Lliurament dels Guardons, el 29 de Novembre, a l’Auditori de Sant Martí. A aquest taller previ a la concessió de Premis, han participat unes 10 dones , que van realitzar els seus missatges en “Bocadillos de Còmic” que seràn exposats el día de l’acte de lliurament de premis.

Les persones assistents, van passar una bona estona fent a mà les seves pròpies bafarades reivindicatives contra la Violència de Gènere.

El premi, que s’ha convocat en la seva tercera edició, està dirigit a joves de menys de 25 anys, i ho organitza el
Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona, en col·laboració amb el Consell de les Dones del Districte, l’Associació Trama Serveis Culturals, l’Escola Joso Centre de còmic i arts audiovisuals,
i Norma Editorial. [Per a saber més sobre el Premi].

(*) A les 16 hores. Hotel d’Entitats Piramidón, Carrer Pere Vergés, 1. 2ª planta.

Podeu consultar l’anterior informació a santmartiambveudedona.cat
Mireu LaDesubicada.

Share

Alibi3col Themocracy