des. 09 2017

X Trobada Nadal Solidari a l’Auditori de Sant Martí

Com cada any, el Centro Andaluz de la Comarca de la Estepa, organitza un espectacle solidari. Serà el diumenge 17,  a les 6 de la tarda. No us ho perdeu!

L’acte es gratüit, i les persones assistents  han de portar aliments de llarga caducitat… per a contribuir a la campanya solidaria amb les persones sense recursos a Sant Martí.
I també com a cada edició; el Petit Ballet de Barcelona col·labora sota la direcció de l’Isa Moren.

En la primera part participaran el ‘Coro Rociero de Sant Martí’, el Ballet: ‘C’est fini ‘(Tango, en el que col·laboren A. Ferrandiz I R. Heras), Sacromonte de (Turina) amb A. Hidalgo, el Coro Rociero Hermadad de Barcelona, amb la participació dels ballarins A. Duque, A. Ferrándiz, R .Heras, A. Hidalgo I L. Moreno, que interpretaran Sevillanas Rocieras
A la segona part, actuarà el Petit Ballet de Barcelona, amb coreografies de l’obra Tricentenari i “Catalunya en Dansa”. I per a finalitzar entrarà en escena, la Coral Centro Cultural del Santo Ángel.

 Del Petit Ballet de Barcelona amb CATALUNYA EN DANSA, podreu gaudir de les següents  peces: La Festa Major’, amb el Ball Cerdà, Ball de Bastons Rigodons i  La Patum. De les coreografies del TRICENTENARI, s’oferirà: DANSES DE LA MAR, amb El meu avi i Marina  a  BARCELONA, el Ball de Pedretes, La Bolangera I la Sardana Per tu ploro. I per finalitzar les FESTES DE LA VEREMA, amb Collita del raïm, Nans Nous, I la Jota de la Pobla de Massaluca.

Direcció: isa Moren. Fotos: Lorenzo Fuentes

 

 

Share

Alibi3col Themocracy