Gran èxit d’un espectacle únic i original.
L’espectacle va reunir la millor música, cant i dansa.
Tothom va sortir molt sastisfet després d’haver participat el dissabte 15 de gener durant dos hores en “A Ritme de Vals”, un espectacle musical d’alt nivell, dirigit per Albert Deprius, amb l’Orquestra i Cor Harmonia i la participació especial del Petit Ballet de Barcelona amb les coreografies que va dissenyar Isa Moren.

És la primera vegada que a l’escenari del Teatre del Casino de l’Aliança es va poder gaudir d’un espectacle de música en directe, un prestigiós cor, i de la dansa, adaptada a les diferents peces de vals i polques del concert. L’escenari el compartien 81 artistes, entre músics i cantants, que en diverses peces comptaven amb l’atractiu especial de la dansa i d’una escenografia d’època dissenyada per acompanyar les interpretacions del concert
Albert Depríus amb el Cor i Orquestra Harmonia va presentar aquest primer concert per a donar la benvinguda a un any 2022, al que seguiran altres espectacles com, òperes, sarsueles, sales líriques i concerts. Produccions artístiques globals, en les quals la música i el cant compartiran el seu protagonisme amb la dansa i el teatre.

“A ritme de Vals” va oferir un repertori molt adient per saludar el nou any 2022, amb un recull de valsos i polques. Entre altres, valsos dels ballets de Txaikovsky com El Llac dels Cignes o el Trencanous, obertures d’operetes de J. Strauss com “Una noche en Venecia” i els millors valsos del mateix Strauss i de Dimitri Shostakóvich. També es podrà gaudir d’obres de caràcter més festiu, com el recull de cançons catalanes de Nadal, peça composta per Salvador Brotons (que va estar present a l’amfiteatre). Cal destacar la interpretació de l’Orquestra Simfònica Harmonia, i dels cantaires del cor. També va ser molt rebuda una de les peces que va ser acompanyada de manera molt divertida per uns dels músics disfressat d’un intèrpret de Noruega, que arribaba tard al concert, i la seva paròdia amb una petita flauta va ser molt aplaudida,malgrat que una de peces que va agradar més va ser el tradicional i conegudíssim vals del Danubi Blau, del mateix J. Strauss, interpretat de forma magistral per l’orquestra, i amb l’acompanyament de la dansa.

Dansa en la platea i als palcos del teatre
Precisament car remarcar el paper de la dansa en aquest espectacle. Abans que que el cos de ball sortís a escena costava imaginar-se on podrien ballar la companyia de ball- amb uns 20 ballarins- sense disposar de l’escenari i amb la sala plena. Però el públic es va sorprendre favorablement quan van veure els primers balls, amb unes coreografies que van convertir la platea i els palcos en una aristocràtica sala de ball, i amb la figuració de les pròpies ballarines que en algunes peces difrassades de privilegiades aristòcrates que amb vestits d’època i màscares, miraven des dels palcos de l’escenari l’espectacle. Els números que van entusiasmar més van ser el ball del Llac dels Cignes o el vals finals del Danuvi Blau de Straus. [Seguir llegint al Blog de Món Comunicació]
[ Text: Júlia López Tremols
Fotos: Lorenzo Fuentes ]