abr. 24 2018

A Sant Martí es va celebrar un Sant Jordi ple d’activitats

Sant Jordi es va omplir de flors i llibres als deu barris del districte.

Entorn la diada es van organitzar un gran ventalls d’actes, a diversos llocs de Sant Martí,  per a totes les edats i gustos. Des del cap de setmana anterior es van iniciar la major part de les activitats entorn la diada de Sant Jordi del  dilluns 23 d’abril. Des dels deu barris del districte de Sant Martí es van preparar un munt d’activitats molt variades per gaudir d’una festivitat molt estimada a la ciutat.

El dissabte 21 al matí, a la Biblioteca el Clot-Josep Benet es va fer el concurs de literatura exprés 90 minuts de Glòries, I el dissabte com diumenge va tornar la Fira Medieval a la Rambla Guipúscoa en la que es va poder conèixer l’heroi de la llegenda de Sant Jordi.

El 23 d’abril. Com és tradició, es va celebrar durant tota la jornada la Rambla del Drac, a la rambla del Poblenou, amb activitats escolars, conta-contes i un concert final.

La programació es va completar aquest dia amb diversos actes de lliurament de premis  amb jocs florals, recitals de poemes i concerts. Consulteu la programació amb detall a continuació o a través del tríptic que trobareu en pdf:

Share

Alibi3col Themocracy