Consellera Dones, Immigració, Educació i Infància

Novembre 2015

01aCarlotasinmarc

Donem la benvinguda  a la  consellera de Dones:  Carlota Falgueras

Sóc Carlota Falgueras.  Em vaig integrar al Consell de Dones fa molts anys, i hem  treballat ​al Consell i a les comissions per  tirat endavant projectes conjuntament. Com a membre de Barcelona en Comú, ara sóc la nova Consellera de les Dones de Sant Martí ( i també d’Immigració,  Educació i Infància)  i des de la meves responsabilitats em poso a la vostra disposició. Voldríem que aquest Consell fos un espai proper, obert, ampli i representatiu de totes les dones dels diferents barris del districte i una veritable xarxa de totes les associacions de dones de Sant Martí, on poder treballar de forma participativa i col·lectiva els temes de gènere del districte i les nostres reivindicacions feministes.

Us podeu posar en contacte amb mi o fer-me preguntes a través del meu mail.

Carlota Falgueras​

[Recordeu que a travès del  mail  de  Rosa M. Saiz, la tècnica de dones del districte, us podeu apuntar al Consell de les Dones. I si voleu participar  a santmartiambveudedona.cat   us podeu registrar a través de la portada  de la Web,  o  a través del correu de Món Comunicació ]

Consultar el PDF de la Presentació de Carlota Falgueras: 01aIntervencióConsellera-Consell Dones 20_10_15

També podeu consultar el curriculum de Carlotas Falgueras, aqui.

 

***********************************************************************************************************************

Presentació de la nova  Consellera de Dones i Drets Civils: Mercè  Oller

17 de desembre 2013

A la ùltima reunió del 2013 del Consell de Dones de Sant Martí, es va presentar la nova Consellera de Dones i Drets Civils,  Mercè Oller, que a partir de desembre havía passat a sustituir a Margarida Planas, que va dimitir por assuptes familiars, i es va acomiadar en aquesta assamblea de totes les assistents, i va comentar que encara que no es pugui dedicar a la conselleria segueix a la disposició de qualsevol consulta.

*********************************************************************************************

Benvinguda de la Consellera de Dones i  Drets Civils: Margarida Planas

Des de aquest espai  de santmartiambveudedona.cat, vull donar la benvinguda a totes les persones dones i homes que tinguin interès per apropar-se al Consell de Dones del nostre Districte.

Les associacions de Dones de Sant Martí destaquen per la seva diversitat i, al mateix temps, per una particularitat que totes comparteixen en la seva tasca: l’altruisme.

D’aquesta manera, la pràctica de les dones va creixent i es mostra a tots els llocs i en totes aquelles activitats on elles volen dur la seva manera de fer les coses, maneres diferents que no ha de significar en cap cas divisòria ni confrontació.

És en aquests treball conjunt on ens hem de trobar totes amb il·lusió d’aportar idees i recórrer nous camins per seguir avançant i assolir l’ igualtat efectiva entre dones i homes.

Gràcies a la tasca d’aquestes associacions les institucions s’han fet ressò de les discriminacions que viuen algunes dones pel fet de ser-ho, ja que han treballat per fer-les visibles, però també i sobretot han demostrat que en el camí cap a l’ igualtat efectiva entre homes i dones es imprescindible el talent femení, i les habilitats i sabers, que avui son la resposta a molts reptes socials que se’ns plantegen.

Un treball que té per a totes nosaltres un horitzó compartit, aconseguir aquesta igualtat home-dona i fer impensable la violència contra les dones, i aquest es el llegat que volem deixar a les nostres filles i els nostres fills.

Cordialment

Margarita PlanasConsellera de Dones i Drets Civils Districte de Sant Martí

Alibi3col Themocracy