juny 03 2018

Àfrica Moment ha ofert “Moments de Trobada” a Can Felipa

Clausura amb molta creativitat i participació el dissabte 2 de juny.  

Les jornades de creació, reflexió i cos, que hi van tenir lloc des del 24 maig a diferents llocs de la ciutat de Barcelona, es van tancar a una jornada festiva el dissabte 2 de juny a Can Felipa (Poblenou).
Àfrica Moment va organitza aquesta trobada internacional d’arts escèniques de l’Àfrica contemporània a Barcelona. Amb la dansa com a fil conductor, es pretén generar espais de creació i reflexió a través del cos, per a la dignificació, visibilització i posicionament de la creació africana dins del mercat d’art contemporani nacional i internacional. Mireu els vídeos sobre la clausura que trobareu a Facebook.

Al dissabte va tenir lloc una clausura amb un grapat d’artistes africans contemporanis d’#AfricaMoment18 que, amb molta energia i diversió que van revolucionar la plaça Can Felipa (Huertas Claveria) i van entusiasmar al públic de totes les edats que hi era. Després de la reflexió del matí, a la tarda, van tenir lloc diversos espectacles de dansa, teatre i música, menjar africà i molta participació. Aquesta edició va ser la segona, i va ser de caràcter internacional  [+info]

Share

Alibi3col Themocracy