maig 13 2018

Molta participació a l’actuació de Claqué i al Swing, a Sant Martí

El dissabte 12 es va celebrar el Dia de la Dansa a Sant Martí, amb claqué i molt de swing.

A l’Auditori de sant Martí. i les 19.30 h es va poder poder gaudir de l’espectacle Avocado Tap, a càrrec del trio d’entusiastes de la música i el claqué, en el que destaca Elma Morera (que es va fer uns sols únics de tap dance, i que a més domina instruments com el guitalele i fa percussió), acompanyada del mestre Dani Tomàs (acordió, ukelele, clarinet, tap dance) i del músic Toni Lua (percussió, serra musical, corda). Tres artistes del claqué i de la música, que moltes vegades ballaven i tocaven a la vegada.
A través de ritmes populars de diferents moments de la història d’arreu, i amb la suma d’instruments com l’acordió, l’ukelele, el guitalele, una maleta viatgera que també fa de bombo, una serra musical i el claqué, van crear una dansa sonora que ensva fer viatjar des de l’Amèrica Llatina fins a la Nova York més swingera. La sala de l’auditori estava plena d’un públic que va aplaudir amb entusiasme. 

I després a partir de la 8 de la tarde es va iniciar un concert i ball social de Swing al centre Cívic de Sant Martí.  La possible pluja al carrer, va aconsellar el trasllat de la festa a la sala d’actes de l’Auditori, on la música en directe a càrrec del sextet Maniac’s Band i les ballades de swing van agradar molt al nombrós públic que omplia la sala . I moltíssima gent va participar en les classes obertes a càrrec del grup de l’Escola de Swingmaniacs, del  Poblenou


La festa i les activitats, van ser organitzades per l’équip de l’Auditori de sant Martí, delCentre Cívic Sant Martí i pe Swingmaniacs.
Podeu veure un vídeo de Sxtet Maniac’s Band a Youtube,
També podeu veure un vídeo d’un ball a Youtube Julia Tremols.
Share

Alibi3col Themocracy