maig 24 2015

Concerts, documentals i xerrades a la Torre de les Aigües del Besòs

La Torre de les Aigües del Besòs es pot visitar per dintre,  i des de fa uns mesos tambè es fan visite nocturnes tant de forma individual com a col.lectiva en grups concertats. Aquestes visites organitzades pel Arxiu Històric del Poblenou, que les gestiona, estan tenint molt d’èxit. Tambè es fan tot tipus d’activitats com a concerts, presentacions de llibres i documentals, xerrades, etc. Cal consultar la seva agenda

01atorreAiguesBesos

Al any 2012 es van complir cent trenta anys de la inauguració de la Torre de les Aigües del Besòs, una iniciativa empresarial duta a terme a finals del segle XIX, amb el pro­pòsit d’aprofitar el cabal subterrani del riu Besòs.  El resultat no va respondre a les expectatives dels promotors, l’empresa fracassà i això va concluoure amb la mort no del tot aclarida d’un dels seus impulsors. Tan­ mateix, ens ha quedat una magnífica torre de mamposteria que forma part de l’imagi­nari col·lectiu del Poblenou [+info a Torre dels Somnis].

blancinegreEntre les activitats del mes de juny que podreu trobar a l’Agenda destaquen:

* Dimecres 27 de maig 019.00 a 20.00 hores: Actuació de la Coral del Centre Moral i Cultural del Poblenou

* 03 de juny del 2015 19.30hores:Projecció del documental BLANC I NEGRE, dirigit per Roger Granel. És un projecte sobre les desigualtats socials i econòmiques ambientat al Poblenou. La suma de les transformacions urbanístiques iniciades als anys 90 i la crisi econòmica actual han convertit el Poblenou en un dels barris de Barcelona on es viu el contrast més gran entre la pobresa extrema i el gran luxe d’empreses i hotels. Tota la informació de les projeccions d’aquest  documental la podeu trobar  a la seva Web.

Torre de les Aigües. Foto Joan Cortadellas. El Periodico

Podeu veure el trailer del documental a Yootube

La torre hi es a : Plaça Ramon Calsina, s/n ( Barcelona). A prop del metro de Selva de Mar (linea IV)
E spoden concertar visites per a Mail a : visites@torredelesaigues.cat
Mostra el mapa

Share

Alibi3col Themocracy