maig 28 2018

Gran èxit del Barroc al Rock, amb dansa i música de Cambra

Espectacle d’alt nivell presentat pel Petit Ballet de Barcelona a l’Auditori de Sant Martí

Del Barroc al Rock”. Espectacular posada en escena a l’Auditori de Sant Martí, el diumenge 20 de maig. El Petit Ballet de Barcelona, sota la direcció d’Isa Moren, i la Camerata Metropolitana de Barcelona (CMB), de la mà del seu director Roberto Laborda, es van aliar en aquest projecte que ha combinat la interpretació musical i la dansa, en un recorregut que ens  portar des del Barroc fins a les músiques més contemporànies, passant per compositors com: Lully, Vivaldi, Mozart, Albéniz, Malher, Elvis Presley, Queen, Muse…
Hem de fer especialment menció de la intervenció d’en Xavi Benaque (ballarí de Sant Martí) amb la interpretació espectacular del Fandango de Boccherini segle XVIII, i un ampli  ventall de ballarins convidats que van plasmar les diferents èpoques des del Barroc fins als nostres dies, amb una gran fidelitat i qualitat.

PETIT BALLET DE BARCELONA “PAVANA REI SOL”

Cal destacar l’entusiasme del públic, que va omplir de gom a gom  l’auditori i que va poder gaudir d’un espectacle únic. Es va complir amb matrícula d’honor  l’objectiu d’apropar i involucrar al públic en un espectacle viu i participatiu, en el que el virtuosisme de la Camerata, enllaçava a la perfecció amb les diverses coreografies.

La CMB neix a Barcelona l’any 2014 i està formada per músics professionals de diversos països que en aquest projecte han volgut  apropar al públic, els períodes musicals que abasten des del Barroc fins als nostres dies. La Camerata està formada per cinc dones i al director Roberto Laborda, amb  dos violins, viola,  violoncel,  contrabaix i  clavicèmbal o piano.

(*) L’espectacle ho vam poder veure el dia  20 del maig a l’Auditori de Sant Martí.

Fotos: Lorenzo Fuentes

Share

Alibi3col Themocracy