des. 18 2017

Desestigmatitzar a través de la fotografia: Al Centre Cívic Sant Martí

Una exposició mostra la feina feta a Sant Martí a favor de la integració de les persones amb malaltia mental (*)

El Centre Cívic Sant Martí acull, fins al mes de febrer, l’exposició “Més gent genial“, feta pels usuaris de la Fundació Llar Sant Martí i per veïns aficionats a la fotografia. Pràcticament són 300 retrats de gent del barri distribuïts de forma diferent pel vestíbul i fins i tot per la façana de l’equipament que serveixen per desestigmatitzar els problemes de salut mental i fer visibles les capacitats dels que els han estat diagnosticats.[Seguir la info en Beteve]

Es va interessar en aquest taller, laFundació Photographic Social Vision, entitat sense ànim de lucre que porta treballant des de fa 15 anys en Barcelona utilitzant la fotografia documental com a eina de canvi social.

L’any passat vam realitzar un taller de fotografia amb residents de la llar St Martí i veïns del barri. El projecte va resultar en una exposició al carrer en la paret contigua al centre cívic St Martí i la façana de l’institut Infanta Isabel d’Aragó. Adjuntem una foto de l’exposició. Podeu trobar +info a EIX Sant Martí.

(*) Properes sessions: Del 10 de gener a l’11 d’abril de 10h30 a 12h30. centre Cívic sant Martí

Share

Alibi3col Themocracy