maig 12 2018

Divadams van actuar amb gran èxit a l’Auditori de Sant Martí

Divadams va oferir un concert de “Poesia en Jazz” d’alt nivell

El trío vocal Divadams treballa amb les seves dues grans passions: el jazz i la poesia. Poesia en jazz es basa en una selecció de poetes catalans, aplicant-hi el llenguatge del jazz. El concert  del divendres 11 de maig va ser gratuït i la sala de l’Auditori de sant Martí, va estar gairebé plena.


En aquest concert les poetes musicats van ser, entre altres, Montserrat Abelló, Rosa Leveroni, Josefa Contijoch, Marta Pessarodona, Olga Xirinacs, Dolors Miquel,  Enric Casasses, Joan Margarit, Salvador Espriu, Joan Salvat Papasseit, Josep Carner, Maria del Mar Bonet, Raimon, però el grup també va oferir algunes cançons noves de jazz, amb el seu tradicional estil de jugar amb la veu, acompanyats del virtuosisme de Peter Lemberg a la guitarra.


El grup Divadams el componen;Araceli Aiguaviva (veu), Laia Porta (veu), Loni Geest (veu i composició), Peter Lemberg (guitarra).

Aquest  concert es va enmarcar  dins de la programació de Poesia als Barris de la Setmana de la Poesia de Barcelona 2018  que en aquesta edició del 10 al 16 de maig va cobrir tota la ciutat de Poesia, recitals i concerts.  Mireu el programa complet al Blog de Món Comunicació

Mireu el vídeo d’una de les seves actuacions, a El Molino. 

 

 

Share

Alibi3col Themocracy