set. 10 2018

“Dones en Valor”: investigadores en la recerça

Aquesta vegada  Dones en Valor s’organitza a l’ Hotel The Gates Diagonal Barcelona el dijous 11 d’octubre. Cal apuntar-se!

Després de cinc anys, 22 Network torna a engegar el Cicle DONES EN VALOR, quatre dinars col·loqui centrats en continguts professionals i amb protagonistes femenines per tal de visibilitzar el gran nombre de dones en càrrecs directius, intermitjos i tècnics especialitzats a empreses i institucions del districte, però també donar una oportunitat a les protagonistes a explicar les dificultats trobades i les característiques del seu sostre de vidre personal.

En aquest primer dinar col·loqui de la nova edició del cicle Dones en valor, que tindrà lloc el proper dijous 11 d’octubre, abordarem el tema de la recerca a partir de les ponències i diàleg de dues investigadores, Mara Dierssen i Carmen Herrero. [+info a Agenda]

La doctora en neurobiologia Mara Dierssen centra principalment la seva recerca en malalties genètiques complexes en sistemes cognitius cerebrals, especialment en la Síndrome de Down, i és considerada una experta mundial en el camp del retard mental i la farmacologia.

Carmen Herrero és doctora en oceanografia física i compta amb 8 anys d’experiència com a analista i investigadora de dades, aplicant el seu coneixement en llenguatges de programació i estadístiques avançades als problemes del món real. Per INSCRIURE’NS

A Hotel The Gates Diagonal Barcelona; Diagonal 205 Barcelona, de 13,30 a 15,3ohores

(*)  22@Network BCN és una associació empresarial privada que reuneix les principals organitzacions del districte, grans empreses, universitats i centres tecnològics, i una xarxa de pimes i startups amb activitat al districte.

Share

Alibi3col Themocracy