maig 15 2018

“El pes de les meves veïnes”. Exposició de Cristina Schultz, al Piramidón

Aquesta exposició de Cristina Schultz  s’inaugura el dimarts 22 de maig al Piramidón, a les 19h (*)

El darrer projecte d’investigació de l’artista resident Christina Schultz, dins el marc de BCN Producció de La Capella. l’exposició es podrà visitar fins a finals de juliol.

El peso de mis vecinas. La poesía y el cante como dispositivos estratégicos” és el títol d’aquest treball artístic que investiga la producció femenina de la comunitat marroquí/amazigh i les seves preocupacions en un context comunitari de veïnatge, a través d’un estudi sobre l’habilitat col·lectiva de compondre versos que transformen conversacions en cant. La investigació s’ha dut a terme al barri del Born de Barcelona i a la frontera de Melilla amb el Marroc.

A la inauguració, l’artista presentarà la publicació que recull els resultats de la recerca i conversarà amb Clara Gari (Nau Côclea) i Carolina Jiménez (Comissària d’art) sobre la vida compartida amb les trabandadoras* marroquines (*Nom reivindicatiu de porteadora, que per a elles és ofensiu). A l’exposició es mostraran obres derivades del projecte com són dibuixos, retrats i notes poètiques. Es podrà visitar fins a finals de juliol.

(*) Piramidón, Centre d’Art Contemporani Carrer Concili de Trento 313, planta 16 93 2780768

Share

Alibi3col Themocracy