Emprenedores

En aquest espai donarem visibilitat a les Emprenedores i a les dones protagonistes d’activitats a Sant Martí

Les dones que vulguim

poden Publicar per si mateixes, qualsevol informació, a  través del Registre de la  WEB

________________________________________________________________

A l’inici de santmartiambveudedona.cat ( 2009_2010) van fer un Curset de formació.

 

Com publicar a santmartiambveudedona?

Divendres, 16 d’abril 2010- 1er er curs de Formació a Can Felipa (Poble Nou)

Al primer curs de formació per a conèixer per dins la web participativa,  Sant Martí amb Veu de Dona,  realitzada en WordPress, van assistir 9 companyes, que estàn integrades a
Dones i Comunitat, la Pizarra de Raimunda, la Tela de Penélope,
Les Blogueres de Sant Martí i L’Associació Món Comunicació.

La professora va ser Àngels Pujol, experta en TICs, i creadora de Webs, que forma part de l’equip que treballa a SURT i forma  de CA LA DONA, i col.labora en la Xarxa Feminista, i en diferents comisisons de treball. És l’autora de  santmartiambveudedona.cat, segons disseny presentat per Món Comunicacio, l’associació promotora de la web que també s’ncarrega del seu manteniment i dinamització.

Les assistents van poder aprendre a publicar en la web, posar fotos i vídeos, i a conèixer la web per dintre. Ara nomès queda promoure el registre a la web de les dones de les associacions perquè  puguin publicar les seves noticies i opinions.

Per a qualsevol pregunta recordem que hi ha una secció a la web, pero tambè es pot participar escribint la vostra opinió en qualsevol noticia publicada directament depres d’entrar com a persones registrades o enviat la info a amoncomunicacio@gmail.com

Un comentari to “Emprenedores”

  1. Sandra ha dit:

    Muy buena noticia. Es buena iniciativa para promover los emprendimientos. Ojalá se realizan más acciones de este tipo para apoyar a los emprendedores e innovadores.
    https://www.ofertero.es

El teu comentari

Alibi3col Themocracy