Noves emprenedores

[En aquest espai donarem visibilitat a les Emprenedores de Sant Martí]
2017 juny
Entrevista a Claudia Costa directora i fundadora de la galeria d’art i estudi de producció La Plataforma i directora creativa de Poblenou Urban District.  publicada en la revista de  PUD, a la seva secció de visibilitzar emprenedores i artistes emergents. Consultar Web.

10answersby - Claudia Costa

Benvinguts a una nova entrega de #10answersby! Un espai que dediquem a agrupar el talent i la creativitat de Poblenou Urban District a través de 10 preguntes breus i que publiquem quinzenalment. L’objectiu és que conegueu les persones que conformen el districte de l’art i la creativitat de Barcelona i sapigueu a què es dediquen, quin són els seus racons preferits o, fins i tot, què els hi agrada col·leccionar.

*******************************************************

El petit comerç s’obre als alumnes barcelonins
La Verneda i La Pau13 de mar de 2014: Publicat en Línia Sant Martí
El comerç de proximitat és un indicador de la realitat de qualsevol carrer o barri. Mitjançant aquests petits establiments es pot conèixer l’entorn cultural, social i històric d’una zona en concret.

____________________________

Altres notícies relacionades
Barri del Besós 
Els botiguers del Besòs, amb els drets animals a l’Edukofesta
El dissabte 29 de març 2014
Publicat a Línia Sant Martí
El respecte als animals és una actitud cada dia més estesa a la societat actual. No maltractar-los i fer-se responsable de la seva cura són valors que des de ben petites cal inculcar a les persones. En aquesta línia es mou la ja tradicional Edukofesta, una cita animalista que organitza per sisè any consecutiu l’Associació de Botiguers del Besòs.
_________________
Clot/camp de l’Arpa
La historia comercial del Clot segons, Lola Ortiz  la presidenta del Eix comercial del Clot.
Publicat Línia Sant Martí.
____________________________
Verneda
Els dimecres des comerçs a Sant Martí
Publicata a Línia Sant Martí
____________________
Poble Nou
Tot a punt per a una nova edició de les botigues al carrer
Publicat a Línia sant Martí
__________
El Poblenou repassa la seva història comercial
Publicat a Línia Sant Martí

***********************************************

 Maig 2013

 Us fem arribar informació sobre el programa de formació per emprenedores “Feu realitat el vostre negoci. Mentoria i formació per a dones emprenedores” organitzat per l’associació Calala. Fondo de MujeresNu&Co i Complementum.
Aquesta acció s’emmarca dins del projecte guanyador del  XXVII Premi 8 de març- M. Aurèlia Capmany 2013, La força del talent, i té com a objectiu dur a terme un programa de formació i mentoria que promogui  l’ocupabilitat de les dones i potencií l’economia social i  la solidaritat entre dones emprenedores.
El programa ofereix  20 places, i disposa de 10 beques. La fase d’inscripcions es durà terme del 22 d’abril al 17 de maig al correu:  insccripcio@calala.org.
********************************************************
L’escola Dues dones de l’escola Nou Art, 25 anys formant aficionats a les arts plàstiques.
Publicat a BTVNOticies_ Sant Martí  Brais Martínez / Javier Arilla / Yolanda Camañes Fa més de 25 anys que es dedica a formar a aficionats a les arts plàstiques i decoratives. Nou Art és una de les escoles més emblemàtiques del carrer de Rogent, al barri del Camp de l’Arpa del Clot. L’Olga i la seva mare, la Toñi, s’encarreguen d’impartir bona part dels cursos que s’hi fan.

Un comentari to “Noves emprenedores”

  1. Sandra ha dit:

    Muy buena noticia. Es buena iniciativa para promover los emprendimientos. Ojalá se realizan más acciones de este tipo para apoyar a los emprendedores e innovadores.
    https://www.ofertero.es

El teu comentari

Alibi3col Themocracy