nov. 06 2018

Exposició Azagra i Revuelta a l’Espai Pere Calafell

Fins al 22 de novembre es pot visitar l’exposició gràfica de dos artistes de Sant Martí.

La mostra és un homenatge a la parella Carlos Azagra i Encarna Revuelta que portan des dels anys 80 treballant junts. Amb de “Todo un poco” fan un recorregut per la seva obra crítica i de suport a les lluites veïnals i polítiques dels últims anys.
L’exposició ‘Azagra y Revuelta: de todo un poco’ és un homenatge a l’il·lustrador Carlos Azagra i a la colorista Encarna Revuelta, veïns de Sant Martí des dels anys 90. Cal destacar que aquesta parella des de fa molts anys fa els cartells de la Festa de Sant Martí de Provençals, i també col·laboren amb la revista de la FAVB.  I com anècdota cal recordar l’activitat “premonitoria” del propi Azagra, quan a l’any 1976 va dibuixar una càrcel en una urna. Un dibuix -de quan el dibuixant treballava només amb el color negre,- que serviría per ara mateix.
Solidaritat, denúncia, compromís, somnis o fracassos. Són algunes de les sensacions que transmeten els dibuixos de l’exposició  L’Espai Pere Calafell, que es podrà veure fins al 22 de desembre, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h. I els dissabtes de 11h a les 14 h i de les 16h a les 20 h.[+info]
(*) Espai Pere Calafell; carrer Andrade 176, local 3, Telèfon 933141704. Mail, cesmp.bcn@gmail.com

Share

Alibi3col Themocracy