març 29 2017

Al dimarts 28 del març: teatre, música i còctel, al Centre Cívic Besòs

Entre els actes del 8 de març a Sant Martí, cal destacar especialment l’acte del dimarts 28 de març, al Centre Cívic Besòs. Bon teatre, música i còctel final

Aquesta activitat lúdica i reivindicativa formaba part de l’acte central del 8 de març, organitzat pel Consell de les Dones de Sant Martí, al Centre Cívic Besòs.

El Consell de les dones de Sant Martí va organitzar una festa per a totes les dones, i totes les persones i va aconsseguir omplir la sala d’actes del centre Cívic. Per començar les assistens que omplien la sala van  gaudir amb un teatre poètic molt divertit i participatiu: Poesia Pal·liativa, obra poètic-teatral amb dues actrius, Mercè Pau i Carla Carissimi (Mireu l’entrevista).
Després es va presentar l’Esposició: Dones Valentes, que es va inaugurar abans de l’acte, i que va ser presentada per la tècnica del Pla Comunitari,  Fabiana del Genio.  A continuació les dones d’Heura van fer  la lectura del Manifest. “Vuit de Març” aprovat pel Consell de les Dones del Districte, i posteriorment les Dones Joves de l’Assamblea del Besòs van llegir el seu propi Manifest reivindicatiu.

Per finalitzar es va repartir el còctel feminista,i pastes salades i dolçes  el.laorats per  les companyes de l’associació pakistanesa SAMA, i que estarà amenitzat per la “Coral Flor de Maig“.

 Aquest espectacle poètic teatral narra la peripècia de dues treballadores sanitàries que, a través de la seva feina, ens endinsen en el món dels pal·liatius. De la mà d’aquestes dones, mirall de tantes d’altras, farem un recorregut sentimental per les seves històries condimentat amb humor, tendresa i una mica de bogeria, intentant pal·liar les angoixes vitals, les seves i les nostres. La poesia pal·liativa treu les dureses de l’anima i alleugereix l’existència. Mireu l’info publicada al Districte.

Podeu mirar uns dels videos d’actuació de la Coral La Flor de Maig, al Casal del Barri del Poblenou.
Podeu mirar el programa d’aquest acte al cartell:01acartell8M-St Martí.2 (*)
ccbesos.org  932 56 49 01

Podreu trobar informació anterior aquí.

Share

Un comentari to “Al dimarts 28 del març: teatre, música i còctel, al Centre Cívic Besòs”

  1. […] Són dos actrius d’ampla trajectoria que formen part del Pojecte Vaca i de Dona Cancó.  I amb aquesta representació porten més d’un any des de la seva estrena, amb un gran èxit en els diversos llocs on s’ha representat, com elles mateixes comenten: “es una obra terapeutica que Lleva les dureses de l’ànima i aporta alleujament a l’existència” La representació d’questa obra  forma part de l’acte central del 8 de març, organitzat pel Consell de les Dones de Sant Martí,. [En aquest article podreu trobar +info sobre el programa de la tarda del 28 de març] […]

Alibi3col Themocracy