oct. 28 2018

Festes majors de la tardor a Sant Martí

S’inicien les festes de Sant Martí, al Clot-Camp de l’Arpa i a Sant Martí de Provençals-Verneda.

  Els barris del Clot i de Camp de l’Arpa del Clot celebren la Festa Major del 2 al 18 de novembre amb un gran    ventall d’activitats festives.

La Federació d’Entitats del Clot Camp de l’Arpa, juntament amb la col·laboració del Centre Cultural La Farinera del  Clot, l’Espai Antoni Miró Peris i el districte de Sant Martí, organitzen durant dues setmanes, més d’un centenar d’activitats amb propostes pensades per a tothom.

Com és habitual, els actes de cultura popular són els protagonistes de la 41ena edició de la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa amb: la cercavila de gegants, el cinquè Ball de Rams popular, els versos satírics dels Diables del Clot (el diumenge, 4 de novembre); la ballada de sardanes (el dissabte, 10 de novembre); les matinades Castelleres, la Diada Castellera i la Cercavila Popular (diumenge 11 de novembre); o les havaneres, la trobada bastonera, la tabalada, el correfoc de Festa Major (el dissabte 17 de novembre). Mireu el programa en PDF

Del 5 al 18 de novembre les activitats festives omplen els carrers de Sant Martí de Provençals i de la Verneda per gaudir del barri i l’escalfor del veïnat!

Arriba el novembre i això vol dir que arriba la Festa Major de la Verneda i Sant Martí! La Coordinadora d’Entitats de la Verneda – Sant Martí, formada per més de 60 associacions i entitats, han treballat per tirar endavant un programa amb més de 70 activitats. Un esforç en equip per gaudir del barri a tots els nivells.

Aquest any hi ha dos pregoners: el músic i compositor Joan Chamorro i l’Escola d’Adults de la Verneda, entitat que fa 40 anys. L’acte es fa el dia de Festa Major, el dia 11 de novembre, la diada de Sant Martí. Mireu el programa en pdf.

I com cada any, les dos festes s’uneixen el Ball de Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa i Verneda del dissabte 10 de novembre, a les 21.30 h. Sant Martí balla!!!
Nit de ball i marxa amb DOBLE CARA, HOTELCOCHAMBRE i THE NEIGHBOURS 10 anys
Lloc: C. Guipúscoa, entre c. Espronceda i c. Bac

Share

Alibi3col Themocracy