febr. 25 2018

Gospel Solidari a la Parròquia de Sant Ambrós

El diumenge 25 va tenir lloc un concert solidari a la Parroquia del barri de al Pau, dirigit per José Beuter, amb les corals Cor amb Swing, Just Gospel, Gospel FM i  Gospel Imma Cor.

Aquestes corals que dirigeix Beuter, van actuar aquest passat diumenge 25 de febrer de 2018 en la Parròquia de Sant Ambrós en el marc del XIVè Concert solidari, organitzat per Àngel Blanes i amb la col·laboració de Mossèn Emili, Mossèn Patrick, l’associació de veïns i veïnes de la Palmera centre, i l’Associació cultural i social Art Sant Martí.

La part musical va ser interpretada pel propi  Beuter al piano i Hèctor Andreu al Baix.
Durant el concert es va retre ho menatge als organitzadors i voluntaris de la recollida i repartiment dels aliments. També va haver-hi paraules de record per a Berta Càceres, l’activista dels drets humans i mediambientals, assassinada ara fa dos anys, a Hondures, a la qual es va dedicar una cançó.

Les corals van interpretar un repertori conjunt, cantant impecablement i amb sentiment. El concert va tenir moments de gran emoció en l’homenatge als voluntaris i a Berta Càceres. Els finals de moltes cançons, llargs i amb impactants “retards” van crear moments de gran bellesa i força emotiva. Els temes ràpids van sonar vibrants, plens d’energia i ritme.
A destacar les diferents veus solistes que van brillar totes a gran altura artística. Especialment destacable va ser la interpretació de la solista Carmen García, concretament com a solista del lent  “It’s me O Lord” ple de dificultat, virtuosisme tècnic i emotivitat.
El públic, dempeus, va ovacionar llargament la interpretació de les corals, que van realitzar un bis, a peu de sala, amb el tema: An Irish Blessing.

Share

Alibi3col Themocracy