Guia d’Associacions Dones Sant Martí

Aquesta guía es va realitzar al 2010. I  durant el 2017 es farà una nova. Preguem que no tingueu en compte els errors, i mireu la Guia Base que esten actualitzant ara. En aquesta página esten comenzant a actualitzar les dades de les associacions de dones del districte. Gràcies

 Guia d’Associacions de Dones de Sant Martí 2010

Aquesta Guia dóna una amplia visió del panorama associatiu de dones al districte de Sant Martí, i a més mostra per primera vegada la part menys coneguda de la feina associativa: el treball en gran part voluntari, intern, continuat i de “formigueta” de moltes dones per tirar endavant tants i tants projectes. N’hem esbrinat les possibilitats de funcionament, tant humanes com tecnològiques, i hem fet una radiografia de la situació i de les necessitats dels grups de dones de Sant Martí.
La reflexió sobre el món associatiu de les dones i la seva gran activitat ens fa arribar a la conclusió que si les dones més actives associades tenen més possibilitats d’informar de forma clara i entenedora a les dones no associades, els homes del nostre entorn social i la ciutadania en general, s’impulsarà un augment de participació i implicació en les activitats comunitàries.
Realització: Associació Món Comunicació amb Visió de Gènere

2 Comentaris to “Guia d’Associacions Dones Sant Martí”

  1. Maria teresa Planta Alonso ha dit:

    M’agradaria rèbre la guia 2017 per saber les activitat programades i coneixeer una mica mès la Associaciò.
    Agraïda

  2. Júlia López ha dit:

    De moment la Guia la pots consultar aqui, ara no hem fet una altra impressió. Nome´s l’hem actualitzat per Internet

El teu comentari

Alibi3col Themocracy