abr. 06 2018

La Filadora i “Impulsem el que fas” permiten presentar projectes

Teniu projectes per activar l’economia dels barris de Barcelona?. Presenteu la vostra proposta!

D’una banda, la Filadora, ha allargat el termini per a poder presentar projectes fins el 21 d’abril. Encara esteu a temps¡ (*)
D’altra, ja  ha sortir la nova edició del Programa de Subvencions “Impulsem el que fas”!, i fins a mitjans d’abril es fan xerrades al districte per explicar com es pot participar. A Sant Marti, es fara el dilluns 16 d’abril, a les 17,30h  al centre Cívic Besòs.
L’any 2017 l’Ajuntament de Barcelona va posar en marxa la primera edició del programa de subvencions per a l’impuls socioeconòmic del territori. Mira la info actual a “Impulsem el que fas”.

 Mitjançant una concurrència competitiva de 400 propostes, es van aprovar 99 projectes en els àmbits de l’ocupació, l’emprenedoria, l’empresa, les economies comunitàries i la innovació social i digital. La bona acceptació del programa ha portat a preparar una nova edició que sortirà durant aquest 2018.
 Sessions informatives Impulsem el que fas 2018
Si creiu que teniu un projecte que es podría  presentar a la nova convocatòria o voleu més informació sobre les modalitats previstes, calendaris, procediments, etc., us podeu apuntar a les sessions informatives que s’han programat en tots els districtes.
 A les sessions podreu conèixer:
  • Crèdit previst i imports de la subvenció 2018
  • Modalitats proposades i principals novetats
  • Calendari i procediment de presentació
  • Com optar a un assessorament personalitzat per definir el projecte

Mireu els projectes aprovats al 2107.

(*) La Filadora és un programa de suport a iniciatives de la societat civil que enforteixin el teixit social dels barris i la ciutat, impulsat per Barcelona En Comú. Saber-ne més

Share

Alibi3col Themocracy