des. 05 2018

Festa de lliurament dels Premis de Comic Jove de Sant Martí

Molta creativitat i bons contiguts dels premis otorgats

Moltes noies joves i també algu noi, van ser els que van aconsseguir els premis de la IV edició del Premi Jove de Còmic Sant Martí , durant la festa que va tenir lloc  al Casal de Joves Poblenou – Can Ricart el divendres 30 de novembre. Aquest va ser l’acte central del programa d’activitats de commemoració del 25N al districte. [+info]

El Casal de Joves Poblenou – Can Ricart es va convertir, per primera vegada, en l’epicentre de la sensibilització i de la reivindicació dels feminismes amb l’acte de proclamació de les persones guanyadores del IV Premi Jove de Còmic Sant Martí. Va se un acte molt entretingunt amb la sala plena de gent, i amb una obra de teatre d’un grup d’afeccionats d’ artistes trans.

PRIMERS PREMIS

*Categoria B

  • Rebélate, Laia Olivella Berrabhi
    És la millor obra que contribueix a trencar els estereotips que fonamenten la violència masclista i en especial a l’empoderament de dones diverses.

Categoria A

  • Muses, Adriana González Verdera
    És la millor obra que contribueix a través del llenguatge del còmic, a donar visibilitat als estereotips culturals que fonamenten la violència masclista amb un llenguatge artístic de qualitat.

PREMIS DEL PÚBLIC

Categoria B

Categoria A

MENCIONS ESPECIALS

Categoria B

Categoria A 

Amb un jurat plural i multidisciplinar (vegeu-ne els membres al document annex, a l’espai ‘Fitxers relacionats’)

Per a consultar Les obres premiades,  cliqueu aquí.

Share

Alibi3col Themocracy