gen. 07 2018

Jornades Internacionals Animation Summit 2018 al Poblenou

El Museu del Disseny acollirà dimecres 17 de gener, els actes de la primera jornada de l’Idem International Animation Summit 2018. 

Es tracta d’una sèrie de trobades professionals en les quals representants de més de 25 dels millors estudis d’animació del món presentaran els seus nous projectes. Organitzades pel  L’Idem Creative Arts School organitza aquestes trobades des del 2014 amb l’objectiu de reunir els principals estudis d’animació internacionals per intercanviar idees i sinergies. A més, aquestes jornades dónen als estudiants la possibilitat de mostrar els seus treballs i rebre els consells de professionals del sector que són una referència en l’àmbit mundial. [+info a  Barcelona Digital]

El Museu del Disseny ha sigut l’escenari triat per rebre els participants durant la primera jornada. Les seves instal·lacions acolliran tant les presentacions dels professionals que participaran tant en les trobades com les reunions. A més, alguns dels estudis també hi exposaran certesanàlisis de producció presentades sota la forma de Case Studies.

Entre els Case Studies que es presentaran aquell dia destaca, per exemple, el de Carles i Jordi Grangel, concept artists a grans produccions d’animació com Kung Fu PandaMadagascar La Nòvia Cadàver, que explicaran el treball de Concept Art que s’amaga rere les produccions estatunidenques.

(*) L’Idem Barcelona, hi es al Carrer Ciutat de Granada, 53-57

Share

Alibi3col Themocracy