març 05 2018

Palo Alto Market s’omple de talent femení

Amb el lema “Power og Woman” el cap de setmana del 3 i 4 de març, Palo Alto, al Poblenou, es va omplir música i creativitat de dones. (*)

Durant el dissabte i el diumenge la nova edició d’un dels mercats més vinculats al disseny i la creativitat va ser més feminista que mai! L’esdeveniment anomenat Power of WomanPalo Alto Market  ha donat visibilitat a un munt de dones artistes, cantants, i músiques creadores apassionades, que amb el seu treball ens descobreixen una mirada diferent. Algunes gairebé noves en el seu camp i d’altres consagrades. Va ser especialment aplaudit el concert del diumenge d’Anita Zengueza, i el seu grup (Mireu el vídeo publicat a BTV,  reportatge de l’esdeveniment i que surt un moment del concert).

Aquesta va ser una edició que va potenciar i valorar el talent creatiu de les dones en diverses disciplines com la música, el disseny, la gastronomia i l’artesania contemporània amb grans propostes artístiques. [Mireu la Programació a la Web]
Les veus femenines van ser les protagonistes de l’escena musical, i van poder gaudir del talent de diferents artistes que ens ha ofert  música de tot tipus: africana, llatina, jazz, música clàssica acompanyada de guitarra elèctrica, pop… Tambè cal destacar el disseny  i les mostres d’art, la majoria en clau femenina! Mireu l’interessant reportatge de BTV Sant Martí.

En cada edició, Palo Alto Market col·labora amb alguna causa. L’edició Power of Woman ha donat suport a Yamuna, una ONG que opera a Madagascar a partir d’una cooperativa de dones amb l’objectiu d’ajudar-les a trencar amb el cercle de pobresa del que provenen.
[Mireu la convocatoria a PoblenouUrban District]

Share

Alibi3col Themocracy