febr. 21 2018

“Pool (no water) a la Sala Beckett a partir del 7 de març

Una obra innovadora, d’Anna Serrano, Elena Martín i Marc Salicrú que formen part del col·lectiu artístic VVAA,  i amb Íntims Produccions  han posat en marxa una història de dones per a tohom.

Estrenen a la sala Beckett el divendres 9 de març, hi seran fins el 25 de març. El cos actoral són els membres de la cia: Íntims Produccions: Oriol Esquerda, Sandra Pujol, Xavier Teixidó, Isaac Baró i Marc Cartanyà. No us ho perdeu! [+info a Sala Beckett]

Una piscina, neta i blava. Il·luminada per precioses llums. I ella és allà. Està volant com un àngel. No. Com una deessa, amunt i amunt i amunt. I què podíem fer nosaltres? Estar-nos allà a peu dret, al seu voltant, mirant els crits i escoltant els espasmes. I algú va portar la digi-cam, juro que no vaig ser jo, potser no vaig ser jo, segurament vaig ser jo.

La jove companyia Íntims Produccions torna a la Sala Beckett després del seu pas la temporada passada amb Wasted, de Kate Tempest, un espectacle dirigit per Iván Morales que va exhaurir pràcticament totes les funcions.

Aquesta vegada, els Íntims es basen en un text del dramaturg anglès Mark Ravenhill adaptat i dirigit per un altre grup de joves com ells: el col·lectiu VVAA. Anna Serrano, Elena Martín i Marc Salicrú firmen la direcció i la dramatúrgia de la peça i estan vinculats a la Sala Beckett per ser la llavor del laboratori d’experimentació teatral ELS MALNASCUTS, que funciona amb regularitat com a laboratori de creació de la Sala Beckett.. Als actors de Wasted(Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó) se’ls sumen Isaac Baró i Marc Cartanyà. L’obra es va gestar en el marc del programa de suport a la creació de FiraTàrrega i es va exhaurir en la darrera edició de la fira, el setembre del 2017.

Anna Serrano, Elena Martín i Marc Salicrú són part del col·lectiu artístic VVAA, creadors de peces com LIKE SI LLORAS i WOHNWAGEN. Ara s’alien amb Íntims Produccions, que després del seu èxit amb Wasted, es llencen a la piscina escènica amb un text de Mark Ravenhill. [Comprar entrades].

Share

Alibi3col Themocracy