març 07 2018

Premis 8 de març:”Desvestint el gènere: estètica i representació cultural del gènere”

El dimecres, 7 de marc, a les 17 hores va tenir lloc l’acte de lliurament del XXXII Premi 8 de març- Maria Aurèlia Capmany.

Les dones de Torre Lloveta (9 barris) van ser les guanyadores…Al acabar els premis van oferir una desfilda Intercultural, de donesi nenes de diferents talles i aspecte.
Les candidatures d’aquesta edició  eran sobre”Desvestir el gènere: estètica i representació cultural del gènere”. L’acte oficial s’iniciarà a dos quarts de sis de la tarda, al Saló de Cent de l’Ajuntament, plaça de Sant Jaume, 1. [ Mireu Video de promoció].

Els premis Maria Aurèlia Capmany han fet una menció especial a Muriel Casals i a Carme Forcadell, en reconeixement al seu lideratge en la campanya “Ara és l’hora”. La decisió, però, no ha agradat al Grup Municipal del PP. Els guardons, que s’avancen al Dia Internacional de les Dones, també han premiat la campanya “HeforShe”, d’ONU Dones, per implicar els homes en la lluita contra la desigualtat de gènere.

Per a Premi del Públic es presentava Descabelladas“, es un projecte que es va presentar  als premis d’aquesta edició.  Podeu trobar +info sobre el que propossen el grup de dones artistes que porten la iniciativa. El pasat dilluns van iniciar un taller al Espai 210 (Padilla 210/ Sagrada Familia) que espera comptar amb la participació de dones de l’Eixample i de Sant Martí, per engrescar-se en una activitat  terapeutica -teatral que es desenvoluparà  tots el dilluns a les 4 de la tarda.

Mireu l’interessant article. “Les dones a Barcelona, com sóm?” a BeteVe.

 

Share

Alibi3col Themocracy