oct. 26 2018

Presenteu originals per al Concurs Jove de Còmic !

Ja queden pocs dies per a presentar originals per al Concurs Jove de Còmic 2018. Fins al 2 de novembre.

El quart  Premi Jove de Còmic sobre la Violència envers les dones ja està en marxa, i encara esteu a temps de  pot participar!

La edició del Premi Jove de Còmic Sant Martí està en marxa.  Una convocatòria dirigida a joves des de 16 als  25 anys, estudiants de tota la ciutat.
Aquest projecte té com a finalitat sensibilitzar i implicar les persones més joves en la lluita contra la violència masclista. A més, vol fomentar unes relacions més equitatives i igualitàries entre homes i dones a través de l’expressió creativa en un mitjà artístic proper i assequible com és el còmic. És per això que es desenvolupa  aquest projecte, amb l’objectiu de sensibilitzar a adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència [Consultar +info] .

Promoure cultura de la no violència

Els còmics han de tenir com a finalitat denunciar el fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i eradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons de gènere.

El Premi compta amb la col·laboració de l’Escola Joso -Centre de Còmic i arts visuals-, Norma Editorial i l’Associació Trama Serveis Culturals.

(*) Cal recordar que al 2104 encara no s’havien convocat els Premis de Còmic, però ja van contar amb un grafitti que encara està a la plaça de la Farinera, encara que molt poc respectat.

 

Share

Alibi3col Themocracy