Un informe analitza l’impacte social dels dos anys de l’aprovació de la Llei per garantir els drets de persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals. 
Dos anys després de la implantació de la llei en defensa dels drets de les persones LGTBI, un estudi encarregat per la Generalitat n’ha fet balanç. Destaquen especialment mesures com els canvis de nom de carnets de biblioteques o de piscines municipals per a les persones transsexuals, la formació del funcionariat i la creació de protocols específics per als casos d’assetjament escolar.[+ Seguir llegint l’article a betevé]
“S’han fet 115 accions”, explica Mireia Mata, directora general d’Igualtat, que posa en relleu que ara també s’hi està involucrant el món local. “No és el mateix ser gai a Barcelona que a un poble petit dels Pirineus”, afirma, i per això s’està treballant per fer créixer l’associacionisme a tot el territori. “La màquina està en marxa”, conclou Oriol Amorós, secretari d’Igualtat, però “no hem segat tota la gespa”. I aquesta n’és la segona part. Ara, un cop analitzades totes les accions que s’estan duent a terme, s’estudiarà quin impacte real tenen sobre els drets de les persones LGTBI. Mirar foto en que es lliura l’informe a Carme Forcadell.
La foto de dalt prove d’IdemTV.