PIAD Sant Martí: Servei d’atenció a les dones

La coordinació del  PIAD de Sant Martí la desenvolupa Sonia Alcázar Cano, que és la tècnica suplent de la companya Ana Belén.  Us podeu dirigir a ella, per a qualsevol consulta.(*)

Els  Piad’s són serveis municipals de proximitat que ofereixen informació, atenció i assessorament en tots aquells temes d’interès per a les dones i també possibiliten l’accés a diferents recursos de la ciutat. N’hi ha un a cada districte. El de Sant Martí, com els altres ofereix  informació sobre recursos, laborals. formatius, jurídics i assesoramet per erradicar la violència contra les dones. Es pot accedir pressencialment, per teléfon o per correu electrònic i per derivació d’altres professionals i serveis del districte.

El PIAD de Sant Martí presenta una nova edició del Grup de Creixement personal amb perspectiva de gènere del PIAD de Sant Martí. En aquest espai col·lectiu Participen les dones que van acudir als PIADS, per treballar les necessitats, inquietuds, malestars i desitjos de les dones, promovent el creixement de cada una des de la consciència de perspectiva de gènere, potenciant l’apoderament i la xarxa entre dones. El Grup del PIAD de Sant Martí començarà el proper dimecres, dia 14 de març. 

Si voleu +info sobre el  PIAD de Sant Martí, truqueu al Tel. 93 307 72 60, o escriure al mail piad_santmarti@bcn.cat) .

Sonia Alcázar Cano: Tècnica suplent PIAD de Sant Martí. Direcció de Feminismes i LGTBI. Drets de Ciutadania, Cultura, Participació i Transparència.
(*) Gran Via Corts Catalanes 837, 2ª pl.  08018 Barcelona . Mail: piadsantmarti@bcn.cat
Podreu trobar Informació sobre  cursos, tallers i propostes dels PIADS, així con els Informes anuals,  a BCN-Catdona.
Mireu +info sobre PIAD’s a Barcelona.

Consultar, reportatge de TV Clot sobre el Punt Informacio PIAD de Sant Marti, a La Farinera del Clot

_____________________________________________________________

Alibi3col Themocracy