abr. 08 2018

Escola de vida i de creixement personal, al Poblenou 

El dissabte 7, es va presentar l’Escola de Vida del Poblenou amb dos tallers molt interessants.

Una jornada completa, uns tallers de creixement Personal i Gestalt vivencial, que van impartit Isabel Carrion i Inma Rodríguez, terapeutes i naturòpates, van reunir a 11 persones en aquest interessant local del carrer Pellaires, al front de Palo Alto. Els promotors aquesta escola  i de la Jornada de Benestar del Poblenou, Mary i Ronald, son una parella molt innovadora. [+info sobre l’activitat]
Els assistents van gaudir d’una trobada enriquidora per a una vida millor, saludable, sostenible i conscient, que es va iniciar a la 1 del migdia amb un menjar vegà. El preu de la jornada amb menjar i berenar inclós va ser de 10 euros.
Encara que l’esdeveniment dirigit a persones adultes, sense més requisit que el desig de millorar les seves vides des del compromís amb si mateixes i una gran obertura de ment i de cor, el centre obre  les seves portes  a tota la família, perquè l’acullidor espai de l’Escola de Vida,  reserva un lloc s’activitats pel més petits.
Tant el taller teóric, que va impartir la naturopata, Carrión, com el mes pràctic de la psicoterapeuta Rodríguez,  van ser molt interessants i productius. 
La parella promotora de l’Escola de Vida,  seguiran desenvolupant tallers d’Autoconeixement i Creixement Personal, classes de ioga i altres activitats fin el 21 de maig, per què volen trobar en grup i donar claus molt importants per poder aplicar-les a qualsevol àrea de la vida. “Els teus pensaments i emocions creen la teva realitat-expliquen- Podem despertar el nostre  potencial humà, aquest gran desconegut que tots portem dins més o menys dormit per poder manifestar la millor versió de nosaltres mateixos”. 
I per aixó, seguiran organitzant aquestes trobades, i fem exercicis per ajudar a prendre consciència de les creences limitants i com es poden començar a transcendir-les, explorant aquelles àrees o relacions de la nostra vida que no funcionen. “Cal comprendre que si volem que el nostre entorn sigui millor o sigui diferent, el canvi ha de començar dins de cadascun de nosaltres”.
Mireu el programa sobre l’escola i les seves activitats a Facebook

(*) C/Pellaires, 33. Baixos 2. Poblenou-Barcelona
Per +informació cal escriure a : tallersescoladevida@gmail.com

Share

Alibi3col Themocracy